Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywna pianę z dodatkiem cukru. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i wiórkami kokosowymi. Ciągle ubijając wlewać stopniowo oliwę na przemian z mąką i mlekiem, dodać aromat, wymieszać. Ciasto wylać do przygotowanej formy i piec w temp. 170 stopni około 40 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszę sprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ja też :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wart wypróbowania
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    wygląda smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !