Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodać jedno jajko, drobno pokrojoną cebulę i przeciśnięte przez praskę lub drobniutko pokrojone ząbki czosnku. Wsypać bułkę tartą i przyprawy. Pozostałe jajka ugotować na twardo. Dno i boki foremki aluminiowej obłożyć warstwą mięsa mielonego. Na środku ułożyć jajka, przykryć resztą mięsa mielonego. Piec w temperaturze 180°C przez około 40 minut. Podawać na ciepło lub zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super sprawa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyszła piękna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    piękna rumiana
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Takie pieczenie to ja lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !