Sposób przygotowania

Mięsko myjemy oczyszczamy i osuszamy. Kroimy w plastry i przyprawiamy z każdej strony przyprawą do karkówki Prymat i smarujemy ketchupem. Ogórki kroimy w plasterki, cebulę w paseczki. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem a następnie wkładamy mięso i posypujemy cebulą i ogórkami. Pieczemy w temp. 200\'C ok 60-80 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !