Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić w paseczki. Sok z cytryny wymieszać z musztardą, solą, pieprzem, natką, olejem i dokładnie wymieszać. Wymieszać z pieczarkami, doprawić do smaku , posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    No proszę, taka łatwa a jaka pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    musi być przepyszna
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawa jeszcze nie robi ?am takiej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !