Składniki:
fasolka szparagowa | 40 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
chili | 1 sztuka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sos sojowy | 3 łyżki |
natka pietruszki | |
olej do smażenia |
fasolka szparagowa | 40 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
chili | 1 sztuka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sos sojowy | 3 łyżki |
natka pietruszki | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: