Sposób przygotowania

Ser pokroić na 2-3 cm paski. Oprószyć solą i pieprzem. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Smażymy na gorącym oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Ale pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę spróbować:}
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    coś nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    Wyglada pysznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    dałabym się zmylić , że to coś mięsnego mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !