Sposób przygotowania

Margaryną żółtka posmarować. Żelatynę rozpuścić w małej ilości, 7 łyżek wody połączyć z ciepłym mlekiem. Połączyć również utarte żółtka z serem. Dolać mleko. 3 ubite białka włożyć do lodówki. Polać 2 galaretki i znowu włożyć do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    super ! ;D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Bardzo lubię serniki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    poprosze o porcję:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !