Sposób przygotowania

W rosole gotujemy nasze ryby, gdy juz sa miekkie, wykladamy ja na tace. Deekorujemy groszkiem, kawalkami jajka, plasterkami cytryny, pomidora i marchewki ugotowanej i natka pietruszki. Zalewamy rosolem wyrobionym z zelatyna i wstawiamy do lodowki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak ładnie,kolorowo!
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    tego dania nigdy nie odmawiam.....pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ładnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !