Sposób przygotowania

Szprotki posolić, pozostawić żeby zaciągnęły, następnie włożyć do garnka, zalać wodą dodać dwa liście laurowe, i pokrojoną w piórka cebulę i kilka ziarenek ziela angielskiego, wlać ocet, delikatnie zagotować około 5-10 minut. Przelać do miski

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    szprotkę jadłam tylko wędzoną, a ten sposób może wypróbuję:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawe - muszę spróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !