Sposób przygotowania

rybę rozmrozić umyć osolić obtoczyć w mące i upiec na rozgrzanym oleju z ubu stron,przygotować farsz cebulę obrać i pokroić w piórka wlać do garnka odrobinę oleju i zeszklić cebulę dodać włoszczyznę pokrojoną w paski wlać odrobinę wody i przyprzwy,gotować do miękkości pod koniec gotowania dodać ocet,musztardę,odrobinę cukru do smaku i koncentrat pomidorowy co jakiś czas mieszając po ugotowaniu układać w misce naprzemian warstwę ryby i farszu,podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, bardzo lubię takie jedzonko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !