Sposób przygotowania

rybę umyć,pokroić osolić przygotować zrobić ciasto naleśnikowe z mąki,wody,jajka i kucharka wszystko zmiksować,moczyć rybę i kłaść na rozgrzany olej piec na złoty kolor z obu stron,rybę ułożyć w naczyniu na to położyć cebulę pokrojoną w drobną kostkę i zeszkloną na oliwie na cebulę położyć ogórki pokrojone na półplasterki na ogórki paprykę pokrojoną w kostkę,wlać do rondelka oliwę,wodę,ketchup,koncentrat pomidorowy,cukier i ocet wymieszać wszystko zagotować i zalać gorącą zalewą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    aż chce się jeść!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !