Sposób przygotowania

Mąke, proszek do pieczenia, cukier puder i przyprawe do pieczenia przesiewamy. Osobno do miadu doddajemy jajko i roztrzepujemy. Masło dodajemy do maki i wyrabiamy, dodajemy miod z jajkiem i ugniatamy ok 10 min. Ciasto wkladamy do zamrazarnika na 20 min. Po wyciagnieciu walkujemy i wycinamy pierniczki. Pieczemy na 175 stopni ok 10 min i dekorujemy polewajac czekolada, posypujac orzeszkami, platkami migalow lub posypka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !