Sposób przygotowania

Warzywa obrać.Włożyć do wody. Dodać liść laurowy oraz ziele angielskie.Sporządzić wywar warzywny.Gdy warzywa się ugotują, wyciągnąć z wywaru.Wlać sok z buraków.Zagotować.
Dodać do smaku sól,pieprz majeranek.Na sam koniec dodać 1 łyżkę masła.Podawać z uszkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    i świetne zdjęcie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pyszny barszczyk
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Taki barszczyk jest najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Hmmmm, nie oddawałam nigdy masła do barszczu ale spróbuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    najlepszy
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomity.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !