Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.

Następnie przekrawamy jajka na pół, a połowę żółtek wydłubujemy do miseczki (druga połowa nie będzie nam potrzebna).

Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki i podsmażamy z cebulą pokrojoną w piórka i szczyptą pieprzu oraz soli. Następnie dusimy pod przykryciem 5-10 minut, żeby pieczarki oddały nadmiar wody.

Gotowe pieczarki odstawiamy do wystygnięcia, po czym siekamy w jak najdrobniejszą kosteczkę.

Mieszamy za pomocą widelca z połową żółtek oraz startym parmezanem, a następnie nakładamy porcje nadzienia w miejsca po żółtku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    super te jajeczka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    mój mąż za takimi przepada
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    A czym nakłądasz że tak pięknie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    jajka faszerowane śliczne i pewnie pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !