Sposób przygotowania

Sporządzić wywar.Odcedzić.Włożyć fasolkę.Gotować ok 5 minut.Następnie zmiksować blenderem.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Żółtko roztrzepać ze śmietaną i dodać do zupy nie gotując.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Prosta i pyszna zupka :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto taką zupę gotować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    A ja mam tyle fasolki szparagowej i brak pomysłów co z nią zrobić, Twoja zupka bardzo mi się spodobała:)
  • 0
    profil
    Opublikowano

    Adrian5

    Polecam !!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    warto zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowita ta zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ostatnio polubiłam zupy krem - są przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !