Sposób przygotowania

Margarynę roztopić z miodem i cukrem oraz przyprawą do piernika. Wlać do tego śmietanę i zagotować. Jak ostygnie dodać żółtka, mąkę i sodę na końcu pianę z białek. Wlać do odpowiedniej tortownicy i piec ok. 1 godziny w temp. 180 st. C Gdy się upiecze przekroić ciasto i posmarować powidłami. Polać wierzch roztopioną czekoladą

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pychota:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam zajadać się piernikami ,a Twój prezentuje się smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dziękuje :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !