Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka pokroić na cienkie plastry, natrzeć rozgniecionym czosnkiem, oprószyć solą, pieprzem i papryką. Plastry mięsa pokroić w paseczki, na każdym pasku zrobić nacięcie wzdłuż i przewlec przez nie jeden koniec (tak jak faworki). Smażyć na głębokim oleju lub w frytkownicy, podawać z ketchupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    PYCHOTKA
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetny pzepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • -1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wspaniały pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !