Sposób przygotowania

Jabłka przeciąć na połówki, wydrążyć gniazda nasienne i trochę miąższu. Ser pleśniowy rozgnieść z jogurtem, serkiem wiejskim, miąższem z jabłek i posiekanymi migdałami, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Nadzieniem napełnić wydrążone połówki jabłek, włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiec 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Takiego dania jeszcze nie próbowałam, a brzmi smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    ciekawy przepis, muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !