Sposób przygotowania

Do zagotowanego mleka dołożyć mak, cukier waniliowy i kilka kropel kwasku cytrynowego. Masę makową gotować na małym ogniu ok 20 minut, ciągle mieszając. Twarożek utrzeć z cukrem pudrem i wymieszać z masa makową. Brzoskwinie odsączyć i zmiksować, rozłożyć do pucharków, na wierzch wyłożyć masę makową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybki i pyszny serowy deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się fajnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo ciekawy i na pewno smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !