Sposób przygotowania

Stolnicę posypać częścią sera (ok 25 dag) , rozwałkować na niej ciasto, posmarować żółtkami wymieszanymi z mlekiem, posypać pozostałym serem (ok 25 dag), ciasto zwinąć i ponownie rozwałkować na grubość ok 3 mm. Placek pociąć radełkiem w paski długości ok 8 cm, posypać je serem i kminkiem, ułożyć je na blaszce i piec ok 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    o takie wytrawne, fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !