Sposób przygotowania

Filety śledziowe kroimy na mniejsze kawałki i łączymy z drobno posiekaną cebulą. Majonez mieszamy z jogurtem. Powstałym sosem zalewamy śledzie. Całość dekorujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    uwielbiam takie śledziki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    śiedź w każdej postaci ale takiej nie znałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ciekawy pomysł z tym jogurtem i majonezem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !