Sposób przygotowania

Rybę oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, odstawić w chłodne miejsce. Kawałki ryby obtoczyć w mące, rozmieszanym jajku i bułce tartej. Smażyć na tłuszczu na złocisty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam karpia
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    uwielbiam karpia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka taki karpik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita rybka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !