Sposób przygotowania

Filety rybne pokroić na kawałki, skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem. Szpinak oczyścić, zblanszować i podsmażyć na patelni z tłuszczem. Wlać śmietanę i mieszając podgrzewać, dodać starty ser, przeciśnięty czosnek i podgrzewać aż odparuje połowa wywaru, następnie wszystko doprawić do smaku. W żaroodpornym naczyniu wysmarowanym masłem położyć szpinak a na nim kawałki ryby. Zapiekać ok 20-15 min w temperaturze 190 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką rybę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !