Sposób przygotowania

Pieczarki drobno posiekać, dodać mielone mięso, namoczoną wcześniej w ciepłej wodzie kajzerkę, rozgnieciony czosnek, jajko i przyprawy, wymieszać. Z masy formować klopski,obtaczać w mace, smażyć na złoty kolor na oleju. Podawać z sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie klopsiki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł, na pewno wykorzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !