Sposób przygotowania

Natkę umyć, pokroić i zmiksować. Chleb pokroićw kostkę, cebulę obrać i drobno posiekać. Chleb razem z cebulą podsmażyćna łyżce masła, dodaćbulion. Poczekać, aż masa przestygnie i zmiksować ją. Następnie dodać do masy pozostałą łyżkę masła, zmiksowaną natkę, chrzan, na koniec wlać jogurt i dokładnie wymieszać. Sos taki stosuje się do sałatek, ale także do gotowanych na parze warzyw, knedli i ziemniaków.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !