Sposób przygotowania

Połowę kaszy zmielić w maszynce. Cebulę zeszklić na łyżce oleju, dodać do kaszy, połączyć z mięsem, jajkami, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Z masy formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju. Podawać z sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale bym zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo ciekawie to wymyśliłaś,ja jeszcze takich nie robiłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !