Sposób przygotowania

szpinak umyć i pokroić posypać solą i zagnieść by puścił sok,osączyć,cebulę p[okroić w kostkę,koperek posiekać,fetę rozdrobnić,wszystko połączyć ze szpinakiem,dodać jajka,mleko i 3/4 szkl.oliwy.doprawić i wymieszać,ciasto francuskie posmarować z jadnej strony oliwą,połowę ułożyć na wysmarowanej oliwą formie nakładać masę i przykryć pozostałym ciastem,nakłuć widelcem,piec 1 godz.w temp.180sz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Robiłam coś podobnego kiedyś. pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    nie robiłam, nie jadłam ale chętnie wypróbuję przepis - fajnie się zapowiada :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !