Sposób przygotowania

Cebule drobniutko siekamy , czosnek przeciskamy przez praskę. Miąższ z awokado rozgniatamy widelcem. Do awokado dodajemy cebulę , czosnek , natkę pietruszki- mieszamy lub miksujemy razem. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny , sola i pieprzem , mieszamy. Pasta do ciemnego chleba lub chrupkiego pieczywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Gdybym jeszcze lubiła awokado ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    takie kanapki na pewno są smaczne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Smaczne..
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    jeszcze nie jadłam takiej pasty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !