Sposób przygotowania

Mięso natrzeć roztartym z solą czosnkiem, oprószyć pieprzem. Jabłka pokroić w plastry, wyciąć gniazda nasienne. schab ponacinać w odstępach 2 cm i powkładać plastry jabłek w nacięcia w mięsie. schab oprószyć tymiankiem i zesznurować. mięso ułożyć w formie, skropić olejem i podlać sokiem jabłkowym piec, w temp.190 stopni przez około 60 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    same rarytasy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !