Sposób przygotowania

kapustę odcisnąć i drobno pokroić ugotować w małej ilości wody,odcedzić wystudzić,mleko zmiksować z mąką,wbić jajko,dodać kapustę i doprawić do smaku,wymieszać,na patelni rozgrzać tłuszcz i łyżką nakładać nieduże porcje ciasta spłaszczyć i smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jeszcze takich nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ja też nie, ale zrobię napewno
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    są pyszne polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo ciekawy przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    Ekstra przepis aż mnie naszlo na jakiegoś kapusniaczla w srodku nocy
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    to dla mnie nowość, muszę wypróbować, bo zapowiadają się pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !