Sposób przygotowania

Pomarańcze sparzyć wrzącą wodą. Przekroić na połowy i wydrążyć miąższ, pokroić go na części. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, dodać ubita pianę z białek, cukier waniliowy, pokrojony miąższ z pomarańczy i wymieszać z serkiem. Masę serową wkładać do wydrążonych skórek z pomarańczy, posypać rodzynkami i ozdobić suszonymi morelami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszne,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !