Sposób przygotowania

Śmietanę, jajko, mąkę, sodę i łyżkę cukru pudru zmiksować, następnie dodać wino i migdały, wymieszać, odstawić na kwadrans. Ananas odcedzić z syropu, zanurzać w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać posypane cukrem pudrem z wanilią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pysznosci
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo mi się podoba ten przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    To coś dla mnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !