Sposób przygotowania

Do naczynia żaroodpornego położyć paprykę i pokrojone na plastry cebulę skropić oliwą i wodą, włożyć na 10 minut do nagrzanego piekarnika. Rumianą cebulkę wyjąć a paprykę pozostawić jeszcze na kilka minut. Po upieczeniu obrać ze skórki, wykroić gniazda nasienne, pokroić w piórka. Włożyć do naczynia, dodać przyprawy i powstały sos po pieczeniu, podgrzać. Makaron ugotować al dente, wymieszać z sosem i posypać żółtym utartym serem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    musi super smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowicie się zapowiada i pięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !