Sposób przygotowania

obrac górne częsci łodyg rabarbaru,przetrzeć ściereczką nasączoną octem i pokroić na ok 4 cm kawałki.Cukier rozpuścić w occie, dodać rabarbar i gotować na małym ogniu aż powstanie jednolita masa.Następnie dodać chili,imbir,gorczycę,gałkę,czosnek oraz migdały całośc dusić ok 20 minut,w razie potrzeby mozna dodac trochę octu. po ugotowaniu włozyć do wyparzonych słoików zakręcić i odstawic na 4 tygodnie.Super dodatek do mięs

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    warto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !