Sposób przygotowania

6 jaj ugotować na twardo i pokroić w kostkę,bułkę zalać mlekiem lekko odcisnąć dodać do jaj,wlać śmietanę,dodać masło i utrzeć na jednolitą masę,dodać zieleninę i ser żółty,wbić jajko,doprawić do smaku i wyrobić wilgotnymi dłońmi formować kotlety lekko spłaszczyć obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rumiano z obu stron.do masy można dodać pokrojoną drobno cebulę zeszkloną na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !