Sposób przygotowania

Kotlety schabowe myjemy i rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy z obu stron przyprawą uniwersalną i oprószamy mąką (dzięki temu kotlety nie będą wysychać przy smażeniu). Jajko roztrzepujemy w miseczce ze szczyptą soli. Maczamy kotlety najpierw w jajku, a potem w bułce tartej. Smażymy na oleju do czasu, aż się zarumienią.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    prosto i smacznie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Robię identycznie, a ostatnio pozwalam małej potłuc mięsko :) niech się uczy za młodu hehe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !