Sposób przygotowania

Ziemniaki i ser przegnieść przez praskę. Do masy wsypać make, dodać jajko i masło, przyprawić do smaku, wymieszać. Z ciasta formować kulki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na głębokim tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    To jest pyszne często je robię jak zostaną mi ziemniaki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakie apetyczne te ziemniaczki:)!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    aromatyczne i pyszne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !