Sposób przygotowania

rybe rozmrazamy i myjemy.
mielimy 2 razy. bulke moczymy w mleku odciskamy,
natke pietruszki myjemy siekamy .mase rybna mieszamy z pietruszka i jajkami , doprawiamy sola i pieprzem i wyrabiamy . formujemy pulpety, obtaczamy w mace i gotujemy a lekko osolonej wodzie az wyplyna na powierzchnie ok.5 min. pyszne do ziemniaczkow i np do sosu pomidorowego. mozna je usmazyc jak kotlety jak ktos lubi:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Fajne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !