Sposób przygotowania

Rodzynki zamoczyć w rumie. Żółtka utrzeć z cukrem, dodać migdały i rodzynki. Z jabłek wydrążyć gniazda nasienne, wypełnić masą z żółtek, oprószyć cynamonem. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 190 st. i piec 25 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam ten zapach :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    mniam, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite jabłuszka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !