Sposób przygotowania

Mieso pokroić na porcje i lekko zbić tłuczkiem, opruszyć pieprzem i bazylią, obrumienić na ruszcie z obu stron. przełożyć do rondla skropić wodą i poddusić. Kromki posmarować z obu stron masłem i zrumienić w piekarniku. Bitki podawać na grzankach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniała kolacyjka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !