Sposób przygotowania

Mięso wyłożyć do miseczki, dodać pokrojoną cebulę , jajko i przyprawy. Formować kuleczki, panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Pycha...
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe i delikatne w smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe i delikatne w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    są delikatne i puszyste!polecam bo są na prawdę smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    są delikatne i puszyste!polecam bo są na prawdę smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    są delikatne i puszyste!polecam bo są na prawdę smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    są delikatne i puszyste!polecam bo są na prawdę smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !