Sposób przygotowania

Rogaliki pokroić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Obsmażyć na suchej patelni. Na każdy kawałek położyć plasterku wędzonego łososia.
Do rondelka wbić jajka, dodać masło mieszając cały czas. Następnie oprószyć solą i pieprzem, dodać śmietanę i posiekany szczypiorek, wymieszać.
Tak przygotowaną jajecznicę nałożyć na wędzonego łososia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny przepis,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka jajecznica jest pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowita jajecznica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !