Sposób przygotowania

Cukier wsypać do garnuszka i podgrzewać, aż się rozpuści i zrobi brązowy karmel.Chwile przestudzić.Na papierze do pieczenia wylewać po łyżce karmelu i wtykać w niego wykałaczki.Zostawić do całkowitego zastygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wygladają rewelacyjnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super lizaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    Super słodkość, zrobię dziś synkowi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza620

    przypomina mi się dzieciństwo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !