Sposób przygotowania

Jajka, masło, cukier puder i cukier cynamonowy utrzeć na pulchną masę. Nastepnie dodać mąkę wymieszaną z cynamonem i kakao. Wszystko dokładnie wyrobić. Na stolnicy rozwałkować ciasto i wykrawać foremkami ciastka. Ukladać na blaszce i piec w piekarniku około 20 min. w temp. 170 stopni

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    zapomniałam o nich
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszne:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    warto robić własne ciasteczka, długo utrzymują świeżość i są zdrowsze od tych sklepnych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !