Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości ciepłej wody i odstawić do spęcznienia. Mleko należy zagotować, wsypać do niego wiórki kokosowe, wymieszać i odstawić do całkowitego wystygnięcia. Miękkie masło utrzeć z cukrem na puszystą masę, dodać no niej wiórki kokosowe wraz z żelatyną i ubijać do całkowitego połączenia się składników.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    super przepis, wyprobuje go:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszę wypróbować :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    też taki robię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny do tortów :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !