Sposób przygotowania

Z mąki, masła, cukru pudru, żółtek, spirytusu i cukru waniliowego zagnieść kruche ciasto. Włożyć do lodówki. W między czasie rozpuścić galaretkę w 1,5 szkl.wody. Ciasto rozwałkować, wylepić foremki do babeczek, piec w temp. 280 stopni na złoty kolor.wystudzone babeczki zalać galaretką i ozdobić śmietaną.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Cudnie wyglądają!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale fantastycznie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ładnie wyglądają
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !