Sposób przygotowania

Z mąki 1 szklanki cukru pudru,żółtek, margaryny i proszku do pieczenia zagnieść ciasto i podzielić na pół,jedną część wyłożyć na blachę a drugą włożyć do zamrażalnika na ok.2 godziny.Masa:Ubić pianę z białek dodają cukier, dodać śmietany i budynie. Wszystko dokładnie wymieszć. Wlać na ciasto. Na wierzch położyć resztę schłodzonego ciasta. Piec ok.50 minut w temp.180 stopni

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    A może ciasto, bez ciasta.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    musi być ciekawe w smaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    fajny ten sernik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    sernika bez sera jeszcze nie jadłam, ale ten wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !