Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z kilkoma łyżkami zimnego mleka. Resztę mleka zagotować i do wrzątku wlać rozmieszaną mąkę z zimnym mlekiem, zagotować, odstawić. Dodać masło, sok z cytryny, sól i pieprz. Wymieszać z posiekanym estragonem i natką pietruszki. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekwy, nigdy nie próbowałam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny sos,
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na sosik.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !