Sposób przygotowania

do miski wsypać mąkę 5 żółtek 4 łyżki cukru i proszek do pieczenia zagnieść kule rękami podzielić na dwie części jedną wyłożyć na wysmarowaną podłużną blachę posmarować dżemem położyć odsączony rabarber ubić białka na sztywną pianę dodając powoli 1 szklankę cukru i mąkę ziemniaczaną wyłożyć na górę i druga część na górę.Włożyć do nagrzanego piekarnika na160*C piec około 1 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    SmAKOWITE !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !