Sposób przygotowania

Kapustę odciskamy od nadmiaru kwasu ,zalewamy wodą i gotujemy .Grzyby moczymy najlepiej na noc i również gotujemy.Grzyby po ugotowaniu kroimy w paski .Cebule obieramy i kroimy w kostkę .Szklimy na maśle. Dodajemy grzyby i chwilę ze sobą smażymy .Łączymy z kapusta .Dusimy ,doprawiamy cukrem i pieprzem do smaku.Podlewamy od czasu do czasu woda pozostawiona z gotowania grzybów .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności,uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    o widze że szykujesz się do świąt
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zapach grzybów się unosi i kapusta się gotuje, w odwiedziny kazdy prosi, magię Świąt już każdy czuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja już też gotuję kapustę z grzybami.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest ok
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapachniało grzybkami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    idealna na farsz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię tak samo, pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !